26 Σεπ 2023 05:15

Ξεκίνησε ήδη από το ειδικό κλιμάκιο του δήμου ΠΥΛΗΣ η καταγραφή των ζημιών

Ξεκίνησε ήδη από το ειδικό κλιμάκιο του δήμου ΠΥΛΗΣ σε οικίες, αλλά και υποδομές της περιοχής, η καταγραφή των ζημιών από την πλημμύρα, που έπληξε περιοχές του δήμου Πύλης.

 

Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας τόνισε πως καταβάλλονται προσπάθειες ώστε οι αποζημιώσεις, να καλύπτουν το 100%, το σύνολο των ζημιών των πληγέντων.

 

Παράλληλα επισήμανε, πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας στις κοινότητες Παραποτάμου , Δροσερού και Μουριάς .

 

Από σήμερα συνεργεία των υπηρεσιών του Δήμου ΠΥΛΗΣ, πραγματοποιούνται αυτοψίες στα κτήρια που στεγάζονται τα σχολεία για να διαπιστωθεί αν είναι σε κατάσταση ώστε να λειτουργήσουν κανονικά από τη Δευτέρα, που είναι η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργικότητα της πόλης σε όλους τους τομείς και την καθημερινότητα των πολιτών θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για ζημιές που αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθυνθούν στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Τρικάλων, ενώ για ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΓΑ.

 

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τη διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πληγέντων από την κακοκαιρία Daniel.