22 Φεβ 2024 03:36

“Στη σύσκεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την υγεία ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Πύλης.”

tn_syskepsh ygeiasΜετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νου Αγοραστού, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ι. Κουτσονάσιος συμμετείχαν στη σύσκεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα: “Αναδιάρθρωση των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας”  που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στη Λάρισα.

Επίσης στη σύσκεψη συμμετείχαν  ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Διοικητές Νοσοκομείων, Δήμαρχοι από όλη τη Θεσσαλία, Πρόεδροι Ιατρικών Συλλόγων, εκπρόσωπος της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Θεσσαλίας, εκπρόσωποι εργαζομένων των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας, συνδικαλιστές της υγείας κ.α.

Ο Δήμαρχος Πύλης δηλώνει ότι ο Δήμος Πύλης στηρίζει την αυτόνομη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πύλης καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων διότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν βοηθήσει τα μέγιστα πολλούς συνδημότες μας.

Η δημοτική αρχή Πύλης θα σταθεί δίπλα στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των δυο αυτών υγειονομικών σχηματισμών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι κυβερνώντες είναι ότι Καλλικράτης στην υγεία δε χωρά.