29 Σεπ 2023 19:46

«Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πύλης»

tn_synedriasi sto iiΤο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πύλη, υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Κων/νου Κουφογάζου με θέμα το Συντονισμό και την Εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας σε επίπεδο Δήμου στα πλαίσια της αντιμετώπισης κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκε εκτενώς το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων κατά την αντιπυρική περίοδο, καθώς και των ενεργειών για την πρόληψη των πυρκαγιών στο Δήμο Πύλης.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος υπογράμμισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου και όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα για συνεργασία, προκειμένου και σε αυτήν την αντιπυρική περίοδο να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δ/ντης Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, ο Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ο Προϊστάμενος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, εκπρόσωπος της Δ/νσης Δασών Τρικάλων & του Δασονομείου Πύλης, ο Δ/ντής Κέντρου Υγείας Πύλης, ο Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Πύλης, υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πύλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων της περιοχής και άλλοι εκπρόσωποι εμπλεκόμενων φορέων.