19 Μάι 2024 12:03

“Επίσκεψη του Σωματείου Ξενοδόχων Πόλης Τρικάλων & Ορεινού Όγκου στον Δήμαρχο Πύλης”

tn_episkepsi swmateiou xenodoxwnΤον Δήμαρχο Πύλης, κ. Κων/νο Κουφογάζο, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, ο Πρόεδρος του «Σωματείου Ξενοδόχων Πόλης Τρικάλων & Ορεινού Όγκου» κ. Λάμπρος Παπαγεωργίου με τα μέλη κ.κ. Δημήτριο Σιαναβέλη και Κων/νο Παπαγιάννη.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της διαβούλευσης με όλους τους φορείς του νομού για τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα για τον Τουρισμό. Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη κίνηση η οποία θα καταφέρει να αναδείξει το τουριστικό προϊόν του νομού και να το καταστήσει ανταγωνιστικό.

Όπως τόνισαν τα μέλη της Ένωσης ο Δήμος Πύλης, όπως και όλος ο νομός Τρικάλων διαθέτει τεράστιο πολιτιστικό και ιστορικό απόθεμα, το οποίο σε συνδυασμό με τις περιοχές απαράμιλλου φυσικού κάλλους αποτελούν ασύγκριτο τουριστικό προορισμό. Στόχος είναι η συνεργασία και η συσπείρωση όλων των φορέων με κοινό γνώμονα την ανάπτυξη του τουρισμού και την ισχυροποίηση του νομού στην τουριστική αγορά.

Ο κ. Κουφογάζος με τη σειρά του χαιρέτισε την κίνηση αυτή της Ένωσης, λέγοντας πως μια τέτοια πρωτοβουλία τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Ουσιώδες πάντως ζήτημα ανέφερε πως είναι η συνεργασία όλων των φορέων του νομού, αλλά και όμορων νομών και Δήμων, πέρα από σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες, για το καλό όχι μόνο του Δήμου μας, αλλά και της ευρύτερης  περιοχής.