15 Απρ 2024 06:35

“Επίσκεψη Ρουμάνων εκπαιδευτικών στο Δημαρχείο Πύλης”

tn_episkepsh roumanwn ekpaideutikwn sto dhmarxeio pylhsΤην Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη, στα πλαίσια του προγράμματος Δια Βίου μάθησης, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Πύλης αντιπροσωπεία με 32 γυναίκες εκπαιδευτικούς και στελέχη του Δήμου Βουκουρεστίου της Ρουμανίας, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μαγκούτης. Παρών ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ. και π. Υφυπουργός κ. Νίκος Λέγκας όπου επισκεπτόταν την ίδια ώρα το Δήμαρχο Πύλης.

Έγινε ενημέρωση για τους τρόπους συνεργασίας, ανάπτυξης, υποβολής και υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων μεταξύ της εκπαιδευτικής κοινότητας και της αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο Δήμαρχος Πύλης αναφέρθηκε στον Καλλικράτειο Δήμο Πύλης, στην ιστορία, στον πολιτισμό και στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Η αντιπροσωπεία των επισκεπτών δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές και τη φιλοξενία του Δήμου Πύλης και με την επιστροφή τους στη χώρα τους θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές για την περιοχή μας.