29 Μάι 2024 14:01

“Ενημερωτική Συνεδρίαση για τη λύσσα στο Δήμο Πύλης”

tn_siskepsi gia ti lyssa iΤην Πέμπτη 7 Μαρτίου στην αίθουσα Δ.Σ. του Δημαρχείου Πύλης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνεδρίαση για το συντονισμό των δράσεων πρόληψης της εξάπλωσης της «λύσσας» στο Δήμο Πύλης.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πύλης, ο Πρόεδρος Δ.Σ., οι Αντιδήμαρχοι Υγείας & Καθαριότητας, ο Δ/ντής του Κ.Υ. Πύλης, εκπρόσωπος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος & μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, οι Δ/ντές των σχολικών μονάδων και υπηρεσιακοί αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε ο συντονισμός των ενεργειών στις οποίες θα προβούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς το επόμενο διάστημα. Αποφασίσθηκε να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών και ιδιαίτερα των μαθητών ώστε να γνωρίζουν για τη νόσο. Επίσης, κρίνεται απαραίτητη η ευαισθητοποίηση όλων όσων έχουν οικόσιτα και ποιμενικά ζώα. 

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος ανέφερε ότι σκοπός της συγκεκριμένης σύσκεψης είναι η ενημέρωση των πολιτών και θα μοιραστεί σχετικό φυλλάδιο με πληροφορίες για τη νόσο. Ο Δήμος με τις αρμοδιότητες που έχει και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές μεριμνά για την προστασία της δημόσιας υγείας.