16 Απρ 2024 23:39

“Ευχαριστήριο Συλλόγου Καθηγητών ΕΠΑΛ Πύλης προς το Δήμο Πύλης”

Ο Σύλλογος των καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Πύλης με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του σχολείου μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια το Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Κουφογάζο, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημ. Μαγκούτη και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στα κατά καιρούς αιτήματά μας προκειμένου να βελτιώσουμε τις υποδομές του σχολείου.

Αποτελεί πεποίθησή μας ότι η δημιουργία της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, η κατασκευή της οποίας χρόνιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα, η προμήθεια μικροφωνικής εγκατάστασης και η κατασκευή κλιμακοστασίου δεν θα είχανε ολοκληρωθεί χωρίς την γενναία οικονομική συνδρομή του Δήμου, σε καιρούς μάλιστα οικονομικής ένδειας για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Εξίσου σημαντική ήτανε και η ηθική συμπαράσταση της Δημοτικής αρχής στα κατά καιρούς κυοφορούμενα σενάρια κατάργησης του σχολείου μας, όπως αυτά τουλάχιστον είχαν αναπτυχθεί στα ΜΜΕ. Θεωρούμε ότι η παρέμβαση του Δήμου στους αρμόδιους φορείς υπήρξε καταλυτική στην κοινή μας προσπάθεια διατήρησης της λειτουργίας του σχολείου.

Ο  Διευθυντής

 

Δημήτρης  Ι.  Κωνσταντινίδης