04 Μαρ 2024 12:27

“Δωρεάν ασύρματο internet στην Πύλη”

Με επιτυχία εκπέμπουν ΔΩΡΕΑΝ ασύρματο internet οι πρώτοι κόμβοι που ο Δήμος Πύλης εγκατέστησε (15-09-2010) στην πρωτεύουσα του Δήμου. Οι κόμβοι επιτρέπουν την είσοδο των χρηστών και την ΔΩΡΕΑΝ πλοήγηση στο διαδίκτυο και έχουν εγκατασταθεί στα παρακάτω σημεία:

  • ΚΟΙΔΕΚΑΠ
  • Γενικό Λύκειο Πύλης &
  • Πυροσβεστική

Ο κάθε δημότης ή και ο επισκέπτης μπορεί να συνδεθεί με τον φορητό υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε περιοχή που καλύπτεται και ο υπολογιστής του διαθέτει σύστημα ασύρματης σύνδεσης σε εναέρια δίκτυα.

Η ονομασία του δικτύου είναι “Pyli Hotspot” και οι παραπάνω αναφερόμενοι κόμβοι αριθμούνται αντίστοιχα ως:

1.    (01)    2.  (04)   3.  (02)

Η ενέργεια αυτή αποσκοπεί στην εξάπλωση της Ευρυζωνικότητας στην πόλη και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Κουφογάζος:

«Δίνουμε τη δυνατότητα της δωρεάν σύνδεσης στο διαδίκτυο ανοίγοντας – ένα παράθυρο – στη γνώση, την ενημέρωση και την κοινωνική δικτύωση των πολιτών του Δήμου μας».

Ο σχεδιασμός, η εγκατάσταση και η λειτουργία του δικτύου πραγματοποιήθηκε από την e-Trikala Α.Ε. και για πληροφορίες λειτουργίας μπορούν οι δημότες να καλούν το 2431020466 από τις 08:00 έως και 20:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ!