16 Απρ 2024 22:52

«Διαμόρφωση χώρου ανταμώματος Ροπωτιανών στο δ.δ. Ροπωτού του Δήμου Πύλης»

tn_anaplash ag triadasΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ανάπλαση του χώρου ανταμώματος των Ροπωτιανών ο οποίος βρίσκεται στον οικισμό Αγίας Τριάδας του δ.δ. Ροπωτού του Δήμου Πύλης.

Ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροπωτού χρησιμοποιώντας υλικά της περιοχής (πέτρα) προχώρησαν στην αποκατάσταση και διαμόρφωση του χώρου.

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ…

Αρχικά έγιναν γενικές εκσκαφές και στη συνέχεια κατασκευάστηκε πέτρινη τοιχοποιία.

Η δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 20.000€ με ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από το Δήμο Πύλης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροπωτού.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μία σημαντική παρέμβαση προκειμένου να αναβαθμιστεί τόσο αισθητικά όσο και κατασκευαστικά η περιοχή. Ο κοινόχρηστος αυτός χώρος χρησιμοποιείται για πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροπωτού κ. Δημ. Κωτούλας εκφράζουν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους από το τελικό αποτέλεσμα του συγκεκριμένου έργου. Διαβεβαιώνουν τους κατοίκους ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε περιοχές που αφορούν το συγκεκριμένο δημοτικό διαμέρισμα έτσι ώστε να βελτιώνονται αισθητικά αλλά και ουσιαστικά οι χώροι αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιοχή του Ροπωτού.