25 Ιούν 2024 22:03

Έλα να παίξουμε σαν τα χρόνια τα παλιά!

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτισμού: 21 Μαΐου, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πύλης, υπό την αιγίδα του δήμου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Πηγής, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πηγής και το  Σύλλογο Νέων Πηγής Τρικάλων, στις 29-05-2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα11πμ – 1:15μμ, διοργανώνουμε δράση εκπαιδευτικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στο χώρο του σχολείουΠηγής.

Στόχος της δράσης είναι η αναβίωση παραδοσιακών δραστηριοτήτων, η ανάδειξη τοπικών στοιχείωνπολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και η συνεργασία, η συλλογική αλληλεπίδραση και η κοινωνικοποίηση των μαθητών μέσα από το ομαδικό παιχνίδι.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στη διεξαγωγή της δράσης για να παίξουμε, να συν-ψυχαγωγηθούμε, να μάθουμε τα παλιά παραδοσιακά παιχνίδια και να μεταδώσουμε  την παράδοση, την κουλτούρα και τις αξίες στις νέες γενιές .

Η συμβολή όλων μας, μικρών και μεγάλων, είναι μέγιστης σημασίας μεταδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα στα παιδιά καθώς ο πολιτισμός αποτελεί δομικό στοιχείο της ταυτότητας του λαού μας.

Με χαρά περιμένουμε τη συμμετοχή όλων!!!

 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύλης εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Θεσσαλία 2021-2027” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο