24 Φεβ 2024 02:34

Υπογραφή σύμβασης έργου με τίτλο “Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δέσης”, από το Δήμο Πύλης

Δελτίο Τύπου

Υπογραφή Σύμβασης Έργου

Από το Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα και την Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Λαμπρινή Οικονόμου στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ. Τίτλος του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΣΗΣ» του Δήμου Πύλης.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Λαμπρινή Οικονόμου υπέγραψαν νέα σύμβαση έργου στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ, με τίτλο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δέσης», του Δήμου Πύλης.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΠ  κ. Κωνσταντίνος Τσόλας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δέσης κ. Αναστάσιος  Μήτσιος. Ανάδοχος του έργου είναι ο κ. Ιωάννης Τέας, ως Εκπρόσωπος της Εταιρείας «ΑΦΟΙ Γ. ΤΕΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ».

Το παραπάνω έργο αφορά την αντικατάσταση ολόκληρου του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού της Δέσης, συνολικού μήκους (τριών) 3 χιλ. Σκοπός του έργου είναι η εξασφάλιση της επαρκούς ποσότητας και της κατάλληλης ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση, με κύριο στόχο την προστασία της δημόσιας  υγείας και του υδάτινου περιβάλλοντος.

Να σημειώσουμε επίσης ότι είναι το πρώτο έργο στο Δήμο Πύλης που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», προϋπολογισμού 275.000 ευρώ.

Από το Δήμο Πύλης