30 Σεπ 2023 06:23

Υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος

Υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος

Στα Προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης

Από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης -Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσοστόμου

Με Επισημότητα και ξεχωριστή λαμπρότητα και σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών του Τόπου και πλήθους πιστών έγινε η Υποδοχή Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος, ανήμερα της Εορτής του Αγίου έμπροσθεν των Προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης.

Την Τίμια Κάρα κόμισε ο Ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος από την Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος (ΔΟΥΣΙΚΟΥ) και την Υποδέχτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης -Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσόστομος, στα Προπύλαια του Πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης.

Ακολούθησε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης -Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσοστόμου και εν συνεχεία τελέστηκε Αρτοκλασία και το Ύψωμα του Αγίου και το προσκύνημα της Εικόνας από τον κόσμο.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας οι Βουλευτές Τρικάλων κ. Αθανάσιος Λιούτας, κ. Κατερίνα Παπακώστα ,ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης, δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Φορέων.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ