23 Ιούλ 2024 02:06

“Βραδιά αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία”

tn_2 kaphΤο Σάββατο 14 Νοεμβρίου στον Άγιο Βησσαρίωνα το Δ.Σ. του Β΄ΚΑΠΗ του Δήμου Πύλης διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία με φαγητό, κρασί, χορό και πάνω απ' όλα καλή διάθεση. Από νωρίς το πρωί στήθηκε στην νεοκατασκευασμένη πλατεία του χωριού λυόμενη θερμαινόμενη αίθουσα.
 
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ…

Τα τραπέζια στρώθηκαν και τα καζάνια μπήκαν στη φωτιά. Το φαγητό «γίδα με μανέστρα» μαγειρεμένο στα καζάνια με παραδοσιακό τρόπο και γουρουνόπουλα ψητά τα οποία ήταν προσφορά του κ. Νικ. Τέγου. Όσοι βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν εκτός από το φαγητό και τη διασκέδαση. Χορός και τραγούδι με πολύ κέφι μέχρι αργά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν:

η κ. Ιφιγένεια Παπασπύρου – Αντιδήμαρχος, ο κ. Βασίλειος Μπαλάς – Αντιπρόεδρος του Α΄ ΚΑΠΗ Πύλης, η κ. Κατερίνα Θεοδώρου – Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα , ο κ. Στυλιανός Μπαλατσούκας – Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και ο κ. Σωτήριος Κωστάκης – Πρόεδρος του Δ.Σ. Τέλος ο κ. Κων/νος Πατέρας – Αντιπρόεδρος του Β΄ ΚΑΠΗ αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Β΄ ΚΑΠΗ.