22 Φεβ 2024 02:23

Τσιτσάνεια 2007

Κυρίες και κύριοι:

 

Ο Δήμος Πύλης συνεχίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσω του Πολιτιστικού Οργανισμού με προφανή στόχο να γίνει η περιοχή μας «Γέφυρα πολιτισμού και Παράδοσης-Πύλη στο Μέλλον». Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν όλοι οι φορείς του Δήμου, όπως, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης -Ροπωτού – Κοτρωνίου- Αγ. Βησσαρίωνα- Παλαιοκαρυάς- Πετροχωρίου Αγ. Προκοπίου Τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου, Ο Εμπορικός σύλλογος οι αθλητικοί Σύλλογοι, όλοι παρόντες σ΄ αυτή την Πολιτιστική πανστρατιά.

 

Μέσα σ΄ αυτές τις εκδηλώσεις είναι και η σημερινή βραδιά, προς τιμή του μεγάλου Τρικαλινού μουσικοσυνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη. στα πλαίσια των «Τσιτσανείων 2007». Επιτρέψτε μου εκ μέρους των δημοτών μας να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες όλων μας, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων, στον Πολιτιστικό Οργανισμό της που πραγματικά έχει αναβαθμίσει το θεσμό τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα τα Τσιτσάνεια να καταστούν εφάμιλλα κορυφαίων πανελλαδικών εκδηλώσεων.

 

Επιτρέψτε μου τέλος, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον ακούραστο φίλο και συντοπίτη του Δήμου μας Νομάρχη Τρικάλων κύριο Ηλία Βλαχογιάννη. Αγαπητέ φίλε Νομάρχη, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε χαρά και ικανοποίηση τόσο εγώ και το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και οι δημότες μας, διότι για μια ακόμα φορά συμβάλλεται στις προσπάθειες όλων μας στο να διατηρηθεί η αξεπέραστη λαϊκή μας παράδοση.