23 Ιούλ 2024 02:32

“Το Παραδοσιακό Θέατρο Ξυλοπάροικου στο τ.δ Κοτρωνίου του Δήμου Πύλης”

tn_marousianaΟι εκδηλώσεις στον Δήμο Πύλης συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία. Θεατρική παράσταση δόθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο Κοτρώνι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Παναγίας. Το Παραδοσιακό Θέατρο Ξυλοπάροικου παρουσίασε το έργο «Μαρουσιάνα – Το κορίτσι της Πίνδου» βασισμένο στο γνωστό δημοτικό τραγούδι «Μαρουσιάνα». Την παράσταση παρακολούθησαν οι κάτοικοι του Κοτρωνίου και πολλά παιδιά του χωριού.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ…

Το Παραδοσιακό Θέατρο Ξυλοπάροικου με 35ετή πορεία στο χώρο του και την ψυχή του θεάτρου κ. Βασ. Μπιλιάλη ο οποίος ευχαρίστησε τον Π.Ο.Δ.Π. για την πρόσκληση. Ο Αντ/ρχος κ. Στ. Μπαλατσούκας στον χαιρετισμό του καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Κουφογάζου για καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Ιερέας του χωριού κ. Νικόλαος Θάνος, οι Αντιδήμαρχοι Πύλης κ.κ. Στ. Μπαλατσούκας και Κων/νος Πατέρας, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Κοτρωνίου κ. Ι Κουτσιβέτας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σωτ. Κωστάκης, ο Αντ/δρος της ΔΕΚΑΔΗΠ και Πρόεδρος του Π.Σ. Παλαιοκαρυάς κ. Αθ. Μπατσικώστας και η Πρόεδρος του Π.Σ. Κοτρωνίου κ. Ρούλα Κολέτσιου.