04 Μαρ 2024 12:40

Το πανηγύρι στην Αγία Τριάδα Βαθυρέμματος (Τ.Κ. Δήμου Πύλης)

Το πανηγύρι στην Αγία Τριάδα Βαθυρέμματος (Τ.Κ. Δήμου Πύλης) Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του πανηγυριού ανήμερα της Εορτής του Αγίου Πνεύματος, που πραγματοποιήθηκε  στο Παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδος Βαθυρέμματος που οργάνωσε η ομώνυμη Τοπική Κοινότητα , το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Βαθυρέμματος

Και ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθυρέμματος.

Πολύς κόσμος κατέφθασε από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να παρακολουθήσει  τις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του πανηγυριού.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την θεία λειτουργία που τελέστηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος Βαθυρέμματος, και εν συνεχεία  έλαβε χώρα Αρτοκλασία και προσκύνημα της Εικόνας από τους πιστούς στον αύλιο χώρο της Εκκλησίας.

Κατόπιν στο παραδεισένιο  χώρο  έναντι της Εκκλησίας κάτω από τα δασιά τα Πλατάνια προσφέρθηκε φαγητό (προβατίνα-κριθαράκιι) σε όλους, που μαγείρεψαν οι μάγειροι κ. Γεωργούλας  Θεόδωρος και ο κ. Χαμπέρης  Παύλος.

Επίσης υπήρχε και δημοτική ορχήστρα που διασκέδασε τον κόσμο στον παραπάνω μαγευτικό χώρο της περιοχής.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΤΚ. Βαθυρέμματος κ. Λεωνίδας Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Άρης Τζάνης, οι δημοτικού Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο Πρόεδρος της ΤΚ. Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης, ο πρώην Βουλευτής  κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και ο Πρόεδρος της ΤΚ. Βαλκάνο κ. Αθανάσιος  Λέφας.

 

[cycloneslider id=”9607″]