27 Φεβ 2024 12:38

Το «Εκπαιδευτικό Σεμινάριο πρώτων βοηθειών –ΚΑΡΠΑ»

              Στους Γόμφους και στην Πηγή με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου

 

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τρίτη 28/2/23 στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Πηγής, ένα Εκπαιδευτικό  Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και χρήση εξωτερικού Απιδινωτή, από την Εκπαιδευτική Ομάδα του Παρ/τος ΕΚΑΒ Τρικάλων με την αθρόα και ενεργή συμμετοχή των  μελών  της Ακαδημίας Α.Ο. Πηγής, και  με την αγαστή συνεργασία τηςΥπεύθυνης της Ακαδημίας κ. Πισσώνη- Ξαγαρά  Αικατερίνης, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά «Η ζωή είναι ωραία είναι λίγη και λήγει».

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Ακαδημίας του Α.Ο Πηγής κ. Νίκος Λαζαρίνας.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Δήμο Πύλης με  Υπεύθυνη την  Αντιδήμαρχο Υγείας κ. Χαρά  Καλιώρα Ιατρό  με την συνεργασία της Ακαδημίας Α.Ο. Πηγής.

Επίσης ολοκληρώθηκε και το Εκπαιδευτικό «Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών» με τεράστιο ενδιαφέρον και την συμμετοχή πολύ κόσμου στους Γόμφους, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, από την Εκπαιδευτική Ομάδα του ΠΑΡ/ΤΟΣ του ΕΚΑΒ Τρικάλων, στο πλαίσιο της συμβολής προστασίας της υγείας και της ζωής των πολιτών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του  Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων και την συνεργασία του Δήμου Πύλης της Τ. Κ. Γόμφων, με την μεγάλη συμβολή της Αντιδημάρχου Υγείας κ. Χαράς Καλιώρα.

Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας τονίζοντας την μεγάλη σημασία και την αναγκαιότητα της ύπαρξης Απιδινωτή στην Κοινότητα Γόμφων, που είναι δωρεά του Δήμου Πύλης.

Χαιρετισμό έκανε η Αντιδήμαρχος κ. Καλιώρα και το μέλος της Τ.Κ. Γόμφων κ. Γεώργιος  Μαγκούτης.  Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γόμφων κ. Κων/νος  Ποντίκας  και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Ζιάκας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ