20 Απρ 2024 01:21

«Το Δούσικο τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα «το Δούσικο» τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνοντας χορό το Σάββατο 6 Μαρτίου στο «Πύλης Μέγαρο». Από νωρίς τα κέντρο γέμισε με γυναίκες κάθε ηλικίας.

Την εκδήλωση άνοιξε η Γραμματέας του Συλλόγου με αναφορά για την Ημέρα της Γυναίκας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου. Αφού καλωσόρισε όλες τις κυρίες ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Τέλος, ευχαρίστησε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης, του Μουζακίου και των Τρικάλων για τις προσφορές τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Ιφιγένεια Παπασπύρου, η σύζυγος του Δημάρχου Πύλης, η σύζυγος του Νομάρχη Τρικάλων, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων (Ροποτού, Παλαιοκαρυάς, Κοτρωνίου, Παλαιομοναστήρου, Δενδροχωρίου, Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων) και το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Φωτάδας. Επίσης, τηλεγράφημα έστειλε και η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Σούλα Μερεντίτη.

Στις κυρίες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση προσφέρθηκαν χειροποίητα γλυκά στολισμένα με εργόχειρα καθώς και τριαντάφυλλα.

Η επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου είναι η «Γιορτή Αγάπης», τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στην πλατεία του χωριού.