29 Μάι 2024 18:14

“Το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων στο δ.δ. Αγίου Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης”

tn_theatro abΣτον Άγιο Βησσαρίωνα και στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου παρουσιάστηκε το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων με το ανέβασμα της παράστασης «Τα Ρούχα του Βασιλιά» βασισμένο στο υπέροχο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

 

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ…

Τη διασκευή του έργου έκανε ο Γιάννης Καλατζόπουλος. Μια πλούσια παράσταση με όμορφες ερμηνείες, υπέροχη μουσική και τραγούδια του Λουκιανού Κηλαϊδόνη, σκηνικά και κοστούμια παραμυθένια, πολλά απρόοπτα και γέλιο.

Το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων ανέβαζε παραστάσεις για μεγάλους και κατάφερνε να τις παρακολουθούν νέοι και παιδιά. Φέτος τα παιδιά και οι νέοι έχουν την τιμητική τους και οι μεγάλοι θα τους ακολουθήσουν όπως προλόγησε  η ηθοποιός κ. Σία Φαράκη.

Οι κάτοικοι του Αγίου Βησσαρίωνα υποδέχθηκαν με το πιο θερμό τους χειροκρότημα το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν οι κ.κ. Κων/νος Πατέρας – Αντ/ρχος Πύλης ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, Στ. Μπαλατσούκας – Αντ/ρχος Πύλης, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Αγίου Βησσαρίωνα Σωτ. Τσέλιγκας και μέλη του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σωτ. Κωστάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Τσιόβουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ι. Σουφλιάς, ο Αντ/δρος του Α' ΚΑΠΗ Βασ. Μπαλάς, ο Ιερέας του χωριού Βασ. Πανάγος, εκπρόσωποι του Β' ΚΑΠΗ και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα Κατερίνα Σουλιώτη – Θεοδώρου.