26 Σεπ 2023 18:33

«Το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων στην Πύλη»

tn_theatro dimΤο θεατρόφιλο κοινό της Πύλης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια εξαίρετη θεατρική παράσταση, από το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων που ανέβασε το έργο του Σοφοκλή Καρύδη «Υποψήφιος Βουλευτής», μια κωμωδία εμπνευσμένη από την Ελληνική παράδοση με χαρακτηριστικούς κωμικούς τύπους, υπέροχη μουσική και τραγούδια.

 

Φωτογραφικό υλικό εδώ… 

Η θεατρική αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008 και ώρα 21:30 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και την παρακολούθησε πολύς κόσμος. Ήταν μια συνέχεια των φετινών προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αύγουστος 2008» του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πύλης.

Η απόδοση των ρόλων από τους ηθοποιούς της παράστασης έφθασε για μια ακόμη φορά σε υψηλά επίπεδα αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος ο οποίος πρόσφερε ανθοδέσμη στην υπεύθυνη παραγωγής κ. Βικτωρία Καραμούζη.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης κ. Β. Μπαλάς, οι Αντ/ρχοι κ. Κ. Πατέρας και κ. Στ. Μπαλατσούκας, ο Αντ.δρος του Π.Ο.Δ.Π. κ. Α. Μπαμπανάρας, η Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου Πύλης κ. Κ. Παπαϊωάννου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γ. Τσιόβολος, κ. Ι. Σουφλιάς, κ. Ιφ. Παπασπύρου, κ. Σ. Κωστάκης και ο πρεσβύτερος πατέρας κ. Β. Πανάγος.

Χαιρετισμό απεύθυναν πριν την έναρξη της παράστασης ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος και ο Αντ/δρος του Π.Ο.Δ.Π. κ. Απ. Μπαμπανάρας.

Επίσης τους συντελεστές του έργου παρουσίασε η ηθοποιός Σία Φαράκη και αναφέρθηκε περιληπτικά στο περιεχόμενο του έργου.

Οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους ρόλους ήταν:

Φαράκη Σία, Χήρα Αντοννέλα, Στεφανάκης Λευτέρης , Μπουραζάνας Κώστας, Γαδετσάκη Μαρία, Τσίκος Δημήτριος, Πόζιου Ελένη, Ζαχαρόπουλος Παναγιώτης , Λιάνος Φώτης.