Την Πίτα έκοψε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 18.00  στην φήκη παρουσία αρκετών Κυνηγών μελών του Συλλόγου.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Στυλιανού Παπασπύρου, ο οποίος καλωσόρισε τους συναδέλφους κυνηγούς καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης εκπρόσωπος του δημάρχου Κων/νου Μαράβα, επικροτώντας τις δραστηριότητες και την προσφορά του Συλλόγου στην περιοχή τονίζοντας την συμπαράσταση του Δήμου Πύλης προς όλα τα παραπάνω.

Χαιρετισμούς έκαναν ο Γ.Γ. της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ. Στέργιος Συρταργιώτης, ο Εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων  κ. Νίκος Μανιός υπεύθυνος Θήρας Τρικάλων.

Παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Ιωάννης Τριχιάς  μέλος του Δ.Σ.  της Ομοσπονδίας, ο κ. Δημ. Παπάς και ο κ. Αθ. Τσιουτσιουρέλης από το Δασαρχείο Τρικάλων , Αντιδήμαρχοι δημοτικοί Σύμβουλοι και  οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες κ. Βασίλειος Μπέκος  και κ. Αθανάσιος Τριμίντζιος.

 

Το φλουρί αντιστοιχούσε σε μία δωρεάν  τοπική άδεια προσφορά του Κ.Σ. Πύλης.