25 Μάι 2024 13:18

“Τελετή καταβολής εφάπαξ επιδόματος στην γέννηση τρίτου & τέταρτου παιδιού από δημότες του Δ. Πύλης”

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος και το Δημοτικό Συμβούλιο με συνέπεια «λόγων & έργων», στα πλαίσια άσκησης κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης προς τους δημότες του υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμό 29/2007 διοργανώνει τελετή για την καταβολή εφάπαξ επιδόματος στους τρίτεκνους και στους πολύτεκνους ποσού ύψους χιλίων (1.000) € και δύο χιλιάδων (2.000) € αντίστοιχα.

Η εκδήλωση θα γίνει την 06η Ιανουαρίου 2010, ημέρα των Θεοφανείων και ώρα 11:30 στο Δημαρχείο Πύλης, παράλληλα με τον εορτασμό των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ και της κοπής της βασιλόπιτας.

Ο αριθμός των τριτέκνων στον Δήμο μας το έτος 2009 ανέρχεται σε επτά (7), ο δε αριθμός των πολυτέκνων σε ένα (1).

Βέβαια, είναι αλήθεια ότι τούτο δεν λύνει το πρόβλημα, είναι όμως μία πράξη ευθύνης, είναι ένα λιθαράκι στην υποχρέωση που έχουμε όλοι μας απέναντι στην τρίτεκνη και στην πολύτεκνη μητέρα.

Υπάρχει υπογεννητικότητα στον Δήμο μας, κοντεύουμε να γίνουμε «αποθήκη» γερόντων και ελπίζουμε στα χρόνια που έρχονται να υπάρξει αναστροφή των πραγμάτων. Ας κάνουμε ένα έργο λιγότερο.

Έχουμε την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο στρέφοντας το βλέμμα μας στην ευπαθή ομάδα των τριτέκνων και πολυτέκνων δημοτών του Δήμου μας με τέτοιο δραστικό τρόπο.