25 Ιούν 2024 20:53

Συνεργασία του Δήμου Πύλης με το «Μαζί για το Παιδί» για τη στήριξη πλημμυροπαθών οικογενειών με ανήλικα τέκνα

Κατά το μήνα Μάιο 2024 ξεκίνησε μια σημαντική συνεργασία του Δήμου Πύλης με την ΑΜΚΕ «Μαζί για το παιδί» μέχρι τέλους του έτους.

Το «Μαζί για το Παιδί» με την ευγενική δωρεά της «Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών» προσέφερε οικονομική ενίσχυση σε πλημμυροπαθείς οικογένειες με ανήλικα παιδιά του Δήμου Πύλης, στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η ολιστική υποστήριξη οικογενειών με ανήλικα παιδιά που διαμένουν σε καθολικά πληγείσα περιοχή από τη φυσική καταστροφή του περασμένου Σεπτέμβρη, αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες και χρήζουν βοήθειας. Οι ωφελούμενες οικογένειες ανά μέλος μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα πρώτης ανάγκης με τη χρήση διατακτικών επιταγών, υπό τη χρηματοδότηση της «Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών», καλύπτοντας τις βασικές τους ανάγκες.

Ο Δήμος Πύλης ευχαριστεί θερμά για αυτή τη συνεργασία το “Μαζί για το παιδί”, καθώς και την «Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών» και ευελπιστεί σε συνέχιση της συνεργασίας με στόχο τη στήριξη των πολιτών του Δήμου Πύλης που χρήζουν όποιας κοινωνικής, οικονομικής και υλιστικής βοήθειας.