24 Φεβ 2024 02:28

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) και κοπή πίτας στα γραφεία της Λάρισας

Στη συνεδρίαση του απερχόμενου Δ.Σ. της ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 11.30 στα γραφεία της ΠΕΔ στη Λάρισα, παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας

που είναι μέλος του Δ.Σ., όπου ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος στην εισήγησή, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε έναν απολογισμό της θητείας του Δ.Σ., τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος από τη δραστηριότητα που είχε, προβάλλοντας τα θέματα και τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς την Κεντρική Εξουσία. Επίσης, ο κ. Νασιακόπουλος τους ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία που είχε μαζί τους σε δύσκολους καιρούς.

Μετά τον διοικητικό και οικονομικό του Δ.Σ. και αφού έγιναν οι ανάλογες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους, στην πλειοψηφία τους Δημάρχους,  έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας. Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Πύλης κ.Κωνσταντίνος Μαράβας που κέρδισε το φλουρί, με δώρο που προσέφερε ο Πρόεδρος κ. Νασιακόπουλος στο Δήμαρχο Πύλης, επίσης και ένα ακόμα δώρο ήταν δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Να σημειώσουμε ότι οι εκλογές της ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στη Λάρισα.