29 Μάι 2024 14:39

Συνάντηση του Νεοσύστατου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Πύλης

Συνάντηση  είχε το νέο Δ. Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Πύλης  στα γραφεία του Συλλόγου του στην Πύλη (στη Νέα Πύλη), την Πέμπτη 2/11, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, επίσης  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπόρων  Θεσσαλίας και Οικονομικό  Επόπτη της Ελληνικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Χρήστο Μπλουγούρα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαριλένα  Γκρέκου, αφού  καλωσόρισε τον κ. Μπλουγούρα και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του εκ’ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, άρχισε η συζήτηση για θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής.

Συζητήθηκε επίσης η πρόταση των μελών του Δ.Σ. του  Συλλόγου για την πραγματοποίηση δράσεων ανάδειξης της τοπικής αγοράς της περιοχής, εν’ όψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου.

Ο κ. Μπλουγούρας συνεχάρη  το νέο  Δ.Σ. και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του ιδίου όσο και του Συλλόγου Τρικάλων, αλλά και της ομοσπονδίας.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη μελλοντική αρμονική συνεργασία για την καλυτέρευση των συνθηκών των εμπόρων της περιοχής, γιατί όλοι μαζί ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα πετύχουμε περισσότερα.