29 Φεβ 2024 01:04

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Πύλης με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας (Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας) κ. Χρήστο Μπλουγούρα και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γόμφων κ. Αχιλλέα Γκουγκουμάτη.

Συνάντηση είχε, σήμερα Τετάρτη  28/7,  το μεσημέρι στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας (Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας) κ. Χρήστο Μπλουγούρα και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γόμφων κ. Αχιλλέα Γκουγκουμάτη.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Μπλουγούρα, ο οποίος συνεχίζει την προσφορά του στην Τρικαλινή και όχι μόνο κοινωνία, ακολουθώντας πιστά την οικογενειακή παράδοση.

Γεγονός που τιμά τον Δήμο Πύλης καθότι έλκει την καταγωγή του από την Κοινότητα Στουρναραίϊκων.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εμπορική δραστηριότητα της Πύλης αλλά και της ευρύτερης  περιοχής, καθώς και το ρόλο  και την συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον εμπορικό Τομέα.

Επίσης αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν οι επικείμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Γόμφων. Εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τονίστηκε η άριστη συνεργασία που είχε ο Εμπορικός Σύλλογος Γόμφων με τον Δήμο Πύλης και η αναγκαιότητα συμμετοχής όλων των επαγγελματιών στην ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ