22 Μάι 2024 10:46

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα στην ομάδα του Α.Ο. Ροπωτού

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς την ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Ροπωτού (ΚΕΡΑΥΝΟΣ),  για την άνοδό της στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία του Πρωταθλήματος  ΕΠΣΤ, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην Β’ Κατηγορία της Ερασιτεχνικής, κατακτώντας συγχρόνως το Πρωτάθλημα.

Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς του αφοσιωμένου πνεύματος και της αμείωτης πίστης στο όραμά σας. Η άνοδος αυτή δεν είναι μόνο μια αθλητική  επίδοση αλλά και ένα ηχηρό μήνυμα για το Δήμο μας και ιδιαίτερα την  Κοινότητά μας. Δείχνει τη δυναμική και το πάθος που σας ενώνει ως μια ισχυρή και αλληλέγγυα κοινότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η επιτυχία θα σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε να καλλιεργείτε το αθλητικό πνεύμα και να προάγετε τις αξίες της αθλητικής προσπάθειας, της επιμονής και της αμοιβαίας υποστήριξης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τον προπονητή, το προσωπικό, τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Τσόλα, και το Δ.Σ., για την αφοσίωσή τους και τη συνεισφορά τους σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Ας συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, πάντα  με το σεβασμό και την ανταγωνιστικότητα που αξίζει ο αθλητισμός μας.

Σας συγχαίρω όλους για τη συνεχή προσπάθειά σας. Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το Δήμο μας και την Κοινότητα Ροπωτού υπερήφανους.

 

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Πύλης

Κωνσταντίνος Μαράβας