25 Ιαν 2025 04:16

Στην ημερίδα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας

Στην ημερίδα που διοργάνωσε η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας στα Καλά Νερά του Δήμου Νοτίου Πηλίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κώνσταντίνος Μαράβας το Σάββατο 19/05/2024.

Το θέμα της ημερίδας ήταν πρόγραμμα “Απόλλων”. Το πρόγραμμα “Απόλλων” είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού που έχει σχεδιαστεί ποτέ στη χώρα. Έρχεται να κάνει ακόμα πιο φιλικές τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας προς τις τοπικές κοινωνίες και να αναδείξει με τον πλέον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα πολλαπλά οφέλη που έχει η προώθηση τους.

Στα πλαίσια της ημερίδας ο Δήμαρχος Πύλης είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Αλεξανδρα Σδούκου και τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα όπου συζήτησαν θέματα που απασχολούν το Δήμο Πύλης.