07 Δεκ 2023 06:41

Στην 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης o Σάκης Καραμάνος με την Εθνική

Στη Βαρκελώνη μετέβη η Εθνική ομάδα Σωματικής Διάπλασης η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IFBB που διεξήχθη από 31-10 έως 06-11-2023. Κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στην κατηγορία masters στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Σάκης Καραμάνος με καταγωγή από το Παλαιομονάστηρο, αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ Τρικάλων, ασχολείται με το άθλημα του body building 20 χρόνια  και έχει διακριθεί πολλές  φορές  σε πανελλήνιους αγώνες  και μεγάλους διαγωνισμούς του εξωτερικού.  Είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο mister ΟΔΥΣΣΕΑ 2022. Έχει κατακτήσει το κύπελλο Βορείου Ελλάδος και τη 2η θέση στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα για το 2022 που διεξήχθη στη Μάλτα. Η επόμενη συμμετοχή του θα είναι στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει στην Μάλτα στα μέσα Νοεμβρίου 2023.

Ο ίδιος δηλώνει: “Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα !!! Κατάφερα να μπω στα μετάλλια και να πάρω την 6η θέση ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές από όλο τον πλανήτη !! Αξία που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε να ερμηνευτεί με λόγια !!!

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας  συνεχάρη για μία ακόμα φορά τον αθλητή κ. Αθανάσιο Καραμάνο για την τόσο μεγάλη διάκριση με την κατάκτηση της 6ης θέσης στην κατηγορία Masters στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με την Εθνική Ομάδα Σωματικής Διάπλασης της Ελλάδας, που διεξήχθη στην Βαρκελώνη.

Είναι τιμή για το Δήμο μας, ένας δημότης μας να φθάνει σε τέτοια υψηλά επίπεδα επιτυχίας  και  γι’ αυτό τον ευχαριστούμε!