25 Ιούν 2024 22:23

Στη σύσκεψη στο Δημαρχείο Τρικάλων με την Υφυπουργό Εσωτερικών ο Δήμαρχος Πύλης κ.Κων/νος Μαράβας

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας παρευρέθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 10:00 στο Δημαρχείο Τρικάλων, παρουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Βιβής Χαραλαμπογιάννη και της Γ. Γραμματέως Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Παυλίνας Καρασιώτου, όπου στο τραπέζι της συζήτησης έθεσε ζητήματα που αφορούσαν το Δήμο Πύλης.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαράβας στην τοποθέτησή του έβαλε το θέμα της άμεσης χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών που σημειώνει σοβαρή καθυστέρηση  για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πύλης.

Επίσης δύο ζητήματα που ανέφερε ο Δήμαρχος ήταν για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» το οποίο και αυτό καθυστερεί το υπόλοιπο της χρηματοδότησης, τι μέλει γενέσθαι; καθώς τι γίνεται με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού που έχει ανάγκη ο Δήμος Πύλης.

Στην σύσκεψη προήδρευε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς και συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Φαρκαδώνας κ. Σπύρος Αγναντής και Μετεώρων κ. Ελευθέριος Αβραμόπουλος, καθώς και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης  κ. Χρήστος Μιχαλάκης, αιρετοί του Δήμου Τρικκαίων και υπηρεσιακοί παράγοντες.