25 Μάι 2024 20:03

«Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πύλης»

tn_synedriash stoΤην Δευτέρα 17 Απριλίου 2010 στην αίθουσα συμβουλίου του Δημαρχείου Πύλης συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο για θέματα πολιτικής προστασίας.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης και Πρόεδρος του ΣΤΟ κ. Κων/νος Κουφογάζος, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης κ. Νικόλαος Βλάχος, ο Προϊστάμενος του Δασονομείου Πύλης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τσιόβουλος, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Τάξης κ. Αλέξανδρος Πελτέκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου  Βησσαρίωνα «Φίλοι της λίμνης» κ. Κων/νος Βλάχος, η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης κ. Στυλιανή Παρασκευά και οι Δημοτικοί  Υπάλληλοι κ. Σαββούλα Κορκοντζέλου και κ. Νικόλαος Αδαμόπουλος.

Βασικός άξονας της συζήτησης ήταν ο σχεδιασμός των δράσεων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά την 1η Μαΐου και λήγει την 31η Οκτωβρίου. Καθώς και η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση μιας ενδεχόμενης πυρκαγιάς.