Συνάντηση του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ορεινού «ΞΕΝΙΟΣ-ΖΕΥΣ»

Πραγματοποιήθηκε  την περασμένη Τρίτη 3 Οκτωβρίου  η συνάντηση στο Δημαρχείο Πύλης μεταξύ του Δημάρχου Πύλης  κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών  Ορεινού Όγκου, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την Τουριστική Ανάπτυξη  της περιοχής.

Στην εισήγηση  του ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  ανέφερε παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία σε γενικές γραμμές είμαστε καλά σαν Δήμος.

Θέλω να σας συγχαρώ για την δραστηριότητα σας για την Ανάπτυξη της περιοχής αλλά πρέπει και εσείς να καταλάβετε  κάποια πράγματα, να είστε συνεπείς σε κάποιες υποχρεώσεις  όπως το 5% τον φόρο που είμαστε υποχρεωμένοι από τον Νόμο και μετά από Υπουργική Απόφαση και πρέπει να προβούμε σε αυτήν την ενέργεια να το εισπράξουμε  μέχρι 30/9.

Ο  Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Παπαγιαννάκης κατέθεσε κάποιες προτάσεις ως αναφορά την Ανάπτυξη  της περιοχής  ζητώντας συγχρόνως και την συνεργασία του Δήμου για καλλίτερα αποτελέσματα.

Παρόντες ήταν επίσης  ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού-Τουρισμού κ. Άρης Τζάνης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Κ.  Χρήστος Μπακάλης, η δημοτική Σύμβουλος κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου κ. Στέφανος Καλαμαράς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, ο Διευθυντής Οικονομικών του Δήμου Πύλης κ. Παναγιώτης Τσαχρήστος.