Συνάντηση του Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αιθήκων

Ο  Δήμαρχος  Πύλης  κ. Κων/νος  στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του συναντήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τους Προέδρου των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αιθήκων, προκειμένου να  συζητήσουν τον νέο προγραμματισμό έργων σε κάθε Κοινότητα και να διεκπεραιώσουν τα ήδη δρομολογημένα.

Επίσης στην κουβέντα των συζητήσεων τέθηκε η υλοποίηση και η εκμετάλλευση νέων προγραμμάτων μέσω Δήμου και ΔΕΥΑΠ, φυσικά αναφέρθηκε και η σωστή και δίκαια κατανομή της ΣΑΤΑ  σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Πύλης,

Οι Πρόεδροι ανέφεραν καθένας ξεχωριστά τις ελλείψεις και τα προβλήματα  που υπάρχουν στις Τοπικές Κοινότητες, τα οποία άκουσαν  με προσοχή ο Δήμαρχος και οι νέοι Αντιδήμαρχοι.

Παρόντες ήταν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Πύρρας κ. Απόστολος Γιώτας, Δέσης κ. Αναστάσιος  Μήτσιος, Γαρδικίου κ. Άρης Αλεξίου, Βροντερού κ. Κων/νος  Πάνος, Ελάτης κ. Βασίλειος Χαμψάς, Καλογήρων  κ. Ιωάννης  Γεωργομάνος, Περτουλίου κ. Στέφανος Κουτσιανίτης, Αθαμανίας κ. Δημήτριος Πολύμερος, Νεραιδοχωρίου, κ. Απόστολος Μαργαρίτης, Αγίου Νικολάου κ. Καλόγηρος Αχιλλέας, Δροσοχωρίου  κ. Πέτρος Μπακάλης.

Παρευρίσκοντο επίσης οι νέοι Αντιδήμαρχοι κ. Κων/νος Ούτρας, κ. Σωτήριος Αγγέλης, κ. Λαμπρινή  Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ  κ. Χρήστος Μπακάλης.