19 Ιούν 2024 00:11

Συνάντηση είχαν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί της Κοινωνικής Υπηρεσίας και ο Διευθυντής Μιχάλης Βενιζέλος του Κέντρο Υγείας Πύλης με του Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης

Συνάντηση είχαν την Τετάρτη το μεσημέρι οι Κοινωνικοί Λειτουργοί ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης στο Δημαρχείο Πύλης, με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης όπου αναλύθηκαν «οι Βασικές Αρχές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και η φιλοσοφία της Διεθνώς και στην Ελλάδα.»

Η ενημέρωση άρχισε με εισαγωγική ομιλία του Διευθυντή του Κ.Υ. Πύλης κ. Μιχάλη Βενιζέλου που ανέφερε , ότι η σημερινή συνάντηση έχει σκοπό πέρα από το έργο που προσφέρει το Κ.Υ. Πύλης να γίνει και μια γνωριμία μεταξύ μας.

Στην συνέχεια οι Κοινωνικοί Λειτουργοί κ. Ρένα Πλιάτσικα και η κ. Ξένια Νομικού  παρουσίασαν τις δράσεις που αναπτύσσει  η Κοινωνική Υπηρεσία του Κέντρου Υγείας Πύλης στις Κοινότητες του Δήμου Πύλης. Τόνισαν επίσης ότι  το επάγγελμα του Κοινωνικού Λειτουργού  είναι Ανθρωποκεντρικό προσφέροντας υπηρεσίες προς τον άνθρωπο.

Τέλος ζήτησαν από τους Προέδρους να συνεργαστούν με το Κ.Υ. Πύλης για καλλίτερες Υπηρεσίες.