16 Απρ 2024 14:51

Συμμετοχή του Δήμου στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δ.Δ.Υ

ddy

Στο 4ο ετήσιο Πανελλήνιο συνέδριο του διαδημοτικού δικτύου υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. θα λάβει μέρος ο Δήμος Πύλης. Ο Δήμος μας, ως μέλος του δικτύου, κλήθηκε να να καταθέσει τις δικές του προτάσεις και να συμμετάσχει στην ανάπτυξη δράσεων που αφορούν την Πρόληψη για την Υγεία και η Κοινωνική Μέριμνα στους Δήμους

4ο ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΤΑ

 

Το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ
ανακοινώνει τη Διοργάνωση του 4ου Ετήσιου Πανελληνίου Συνεδρίου του με θέμα:

«Η Πρόληψη για την Υγεία και η Κοινωνική Μέριμνα στους Δήμους»

που θα διεξαχθεί με την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις 11 & 12 Απριλίου 2008 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» του Δήμου Αργυρούπολης (Κύπρου 68 – Πλατεία Δημαρχείου).

 

Το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. είναι μία Επιστημονική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που αριθμεί πάνω από 100 Δήμους – Μέλη από όλη την Ελλάδα και δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση των δομών και τη διεύρυνση των δράσεων των Δήμων – Μελών του στον κρίσιμο τομέα της πρόληψης για την Υγεία, τη σύσφιξη των δεσμών και την ανάπτυξη μόνιμων συνεργασιών μεταξύ των Μελών του.

 

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα αναπτυχθούν από σημαντικούς επιστήμονες της Ιατρικής κοινότητας και εκπροσώπους των Δήμων και της Πολιτείας, θέματα που αφορούν στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Πολιτικής στην προστασία της Υγείας & Διατροφής των Πολιτών, θέματα που αφορούν την διαχείριση και τη προστασία του Περιβάλλοντος, ενώ θα διεξαχθούν και επιστημονικές Συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης για την ενημέρωση του Κοινού σε θεματολογία Προληπτικής Ιατρικής ευρέος ενδιαφέροντος.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το Κοινό.