05 Οκτ 2023 04:43

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πύλης για τους Εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Πύλης, Κωνσταντίνος Μαράβας, μετά την  ανακοίνωση των βάσεων και την ολοκλήρωση της φετινής δοκιμασίας για τους αποφοίτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στέλνει το παρακάτω μήνυμα.

« Συγχαίρω προσωπικά όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας  για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αποδείξατε  με την επιτυχία σας αυτή, πως οι πολύχρονοι κόποι και κυρίως η σκληρή προσπάθεια, ανταμείφθηκαν πλήρως και καταφέρατε να κερδίσετε με την αξία σας μια θέση σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Αντέξατε στα δύσκολα. Η συνέπεια και η ευθύνη να είναι πάντα οδηγοί στη ζωή σας.

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς και εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στη δύσκολη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω πως η ζωή έχει ατελείωτες ευκαιρίες. Αυτό είναι το μάθημα της ζωής. Ανασυντάσσεις δυνάμεις, απαντάς στις προκλήσεις, συνεχίζεις να υπηρετείς με συνέπεια τους στόχους σου και δεν εγκαταλείπεις τα όνειρά σου.

Η ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, ακουμπά επάνω στη νεολαία της. Γι’ αυτό όλοι μας πρέπει τολμηρά και αποφασιστικά να δώσουμε σταθερό και βιώσιμο μέλλον.»