20 Απρ 2024 01:38

“Πρόσκληση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών σε Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. 2008”

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

O Δήμος Πύλης, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πύλης, ύστερα από ομόφωνη απόφασή τους σας προσκαλούν την 28η Δεκεμβρίου 2008, ημέρα της εβδομάδας Kυριακή και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο Πύλης, για να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών σε Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι. και να συγχαρείτε τον καθένα ξεχωριστά, και όλους μαζί, για την επιτυχία τους.

 

    Ο Δήμαρχος Πύλης και το Δημοτικό Συμβούλιο, με συνέπεια  απέναντι στις δεσμεύσεις του, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος διοργανώνει τελετή βράβευσης των μαθητών του Λυκείου Πύλης που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις  σε Α.Ε.Ι.  & Τ.Ε.Ι., κατά την σχολική περίοδο  2007-2008.

    Ο αριθμός των – προς βράβευση – μαθητών ανέρχεται στους εβδομήντα οκτώ. Αυτό και μόνο δείχνει την σκληρή προσπάθεια τόσο των παιδιών μας όσο και των δασκάλων τους και της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Για μας η νεολαία αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο και είναι οι καλλίτεροι «Πρεσβευτές» μας ανά την Ελλάδα.

   Στους συμμετέχοντες – στην εκδήλωση της βράβευσης –  σπουδαστές θα υπάρξει κλήρωση ενός φορητού υπολογιστή (Laptop) από πλευράς Δήμου Πύλης.

    Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και η Δ/ντρια του Τοπικού Υποκαταστήματος Πύλης κ. Τζάνη Παναγιώτα θα προσφέρει το ποσό των διακοσίων (200) Ευρώ.

   Η Αγροτική Τράπεζα Πύλης θα προσφέρει το άνοιγμα λογαριασμού ποσού πενήντα (50) Ευρώ έκαστο σε τρείς (3) σπουδαστές.

   Για τους φοιτητές που δεν είναι εύκολο να βρίσκονται κοντά μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσουν ή  να παρευρίσκονται οι γονείς τους για την παραλαβή των βραβείων που ετοιμάσαμε  – ως Δήμος Πύλης –   στα τηλέφωνα 2434-3-50131 & 2434-3-50125.