22 Μάι 2024 13:40

“Πρόσκληση συνεδρίασης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Δήμου Πύλης (5η/2013)”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

NOMOΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                                                                       Πύλη 20/6/2013

Δήμος Πύλης                                                                                Αρ. Πρωτ.:-13650-

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σας προσκαλούμε στην 5η /2013 συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλης, που θα γίνει στην Πύλη, την Τετάρτη 26 Ιουνίου  του έτους 2013 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Χορήγηση προέγκρισης ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Τ.Κ. Νεράιδας, με υπεύθυνο λειτουργίας την  κ. Πένκα Λάμπρου του Ιβάν και ανάκληση προηγουμένης προέγκρισης.

2.Τη χορήγηση ή μη προσωρινής άδειας κατάληψης  κοινόχρηστου χώρου στην Τ.Κ. Πύλης πλησίον της Τοξωτής Γέφυρα Πύλης κατά την 29 Ιουνίου του 2013, για την πραγματοποίηση γαμήλιας δεξίωσης.

3.Τη χορήγηση ή μη προσωρινής άδειας κατάληψης  κοινόχρηστου χώρου στην Τ.Κ. Πηγής  κατά την 6 Ιουλίου του 2013, για την πραγματοποίηση μουσικοχορευτικής εκδήλωσης.

4.Τη χορήγηση ή μη προσωρινής άδειας κατάληψης του  κοινόχρηστου χώρου της  πλατείας της Τοπικής Κοινότητας Γόμφων στην κατά την 26 Ιουλίου του 2013, για την πραγματοποίηση μουσικοχορευτικής εκδήλωσης του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γόμφων «Οι Γόμφιοι».

<strong> 

Ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.

Δημήτριος Μαγκούτης

                                      Αντιδήμαρχος Δ. Πύλης