16 Απρ 2024 23:29

“Πρόσκληση συνεδρίασης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Δήμου Πύλης (4η/2013)”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

NOMOΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                                                                   Πύλη 27/5/2013

Δήμος Πύλης                                                                          Αρ.Πρωτ.:-11074-

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σας προσκαλούμε στην 4η /2013 συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλης, που θα γίνει στην Πύλη, την Παρασκευή 31 Μαΐου  του έτους 2013 και ώρα 11:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Χορήγηση  ή μη  άδειας με παράταση, μουσικής -μουσικών οργάνων με για το έτος 2013 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λυγαριάς, με υπεύθυνο λειτουργίας τον  κ. Δάσκαλο Γεώργιο.

2.Χορήγηση  ή μη  άδειας με παράταση, μουσικής -μουσικών οργάνων με παράταση για το έτος 2013 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πύλης, της εταιρείας «Μπαλατσούκας – Γκαραβέλας Ο.Ε¨».

3.Χορήγηση  ή μη  άδειας  μουσικής – μουσικών οργάνων για το έτος 2013 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην Τ.Κ. Παλαιοκαρυάς, με υπεύθυνη λειτουργίας την κ. Κολώνα Αρετή.

4.Εξέταση αιτήματος του κ. Πινακούλια,  για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου (πεζοδρομίου), για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

5.Επανεξέταση της αριθμ. 7231/12-3-2012 συλλογικής εξώδικης διαμαρτυρίας – δήλωσης-πρόσκλησης κατοίκων της Τ.Κ. Γαρδικίου, προς τον Δήμο Πύλης.

6.Εξέταση καταγγελίας του κ. Φασουλή Νικολάου για παράνομη περίφραξη δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Βροντερού.

7.Εξέταση της καταγγελίας της κ. Καραθάνου Βικτώριας για παράνομη περίφραξη δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Βροντερού.

8.Εξέταση της καταγγελίας του κ. εκπροσώπου της Τ.Κ. Βαθυρεύμματος, Κατσαρού Λεωνίδα, για παράνομη περίφραξη δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Βαθυρεύμματος.

 

                              Ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ

                              Μαγκούτης Δημήτριος 

                              Αντιδήμαρχος Δ. Πύλης