07 Δεκ 2023 05:01

“Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλης (31-5-2011)”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

NOMOΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                                                                      Πύλη 26/5/2011   

Δήμος Πύλης                                                                               Αρ.Πρωτ:11148        

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλης που θα γίνει την Τρίτη 31 Μαΐου του έτους 2011 και ώρα 7.00 μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Γόμφων , με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:  

 1. Γνωμοδότηση αναφορικά με την ζώνη προστασίας του υδάτινου οικοσυστήματος του ποταμού Πηνειού που εμπίπτει στα διοικητικά όρια του Δήμου Πύλης. 
 2. Γνωμοδότηση για την έγκριση αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Πύλης, Πράξης Εφαρμογής των ιδιοκτητών Καλαμπάκα Ιωάννη του Νικολάου, Καλαμπάκα Δημητρίου του Νικολάου, Καλαμπάκα Γεωργίου του Νικολάου.
 3. Γνωμοδότηση για την έγκριση αποζημίωσης κτίσματος, δέντρων, λόγω ρυμοτομίας στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Πύλης, Πράξης Εφαρμογής του Πλακιά Κωνσταντίνου.
 4. Εξέταση Αιτήματος Τοπικού Συμβουλίου Ροποτού, για την τοποθέτηση προκατασκευασμένου οικήματος για την λειτουργία  καφενείου στην Τ.Κ Ροπωτού.
 5. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Έκθεσης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων λειτουργίας της υπό ίδρυσης  κτηνοτροφικής μονάδας ιδιοκτησίας της κ. Οικονόμου Μαρίας στην Τ.Κ. Στουρναραίϊκων.
 6. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος (ΚΥΕ) «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», που βρίσκεται στην Τ.Κ.  Περτουλίου, της κ. Κολονιώτη Ευαγγελίας.
 7. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος (ΚΥΕ) «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ- ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Μουριάς, του κ. Ζυγουλίκα.
 8. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος (ΚΥΕ) «ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Μεσοχώρας, της κ. Ρόζκοβα Ναταλίας.
 9. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων με παράταση, σύμφωνα με την αριθμ. 3/96 Αστυνομική Διάταξη.
 10. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων με παράταση, για το έτος 2011,  στο κατάστημα  του κ. Πλέντζα  Γεωργίου που βρίσκεται στην Τ.Κ.  Περτουλίου, και λειτουργεί ως  «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», με την επωνυμία «ΣΕΛΗΝΗ».
 11. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων με παράταση, για το έτος 2011, στο κατάστημα  του κ. Παπακωνσταντίνου  Θεόδωρου,  που βρίσκεται στην  Τ.Κ. Πύλης και λειτουργεί ως  «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», με την επωνυμία “CITY”.
 12. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων με παράταση, για το έτος 2011,στο κατάστημα  του κ. Σχιζοδήμου  Γεωργίου,  που βρίσκεται στην  Τ.Κ. Πύλης και λειτουργεί ως  «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», με την επωνυμία “ΣΦΕΝΤΟΝΑ”.
 13. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων με παράταση, για το έτος 2011,στο κατάστημα  του κ. Κόκκαλη Νικολάου,  που βρίσκεται στην  Τ.Κ. Πύλης.
 14. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων, για το έτος 2011,στο κατάστημα  του κ. Κολώνα Βασίλειο,  που βρίσκεται στην  Τ.Κ. Παλαιοκαρυάς  και λειτουργεί ως  ΚΑΦΕΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ, με την επωνυμία “ΦΑΡΑΓΓΙ”.
 15. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων, για το έτος 2011,στο κατάστημα  του κ. Τσιώλη Αχιλλέα,  που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πύλης και λειτουργεί ως  ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, με την επωνυμία “ΚΥΤΤΑΡΟ”.
 16. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων, για το έτος 2011,στο κατάστημα  του κ. Ζαμπάκα Νικολάου,  που βρίσκεται στην Τ.Κ Στουρναραίικων  και λειτουργεί ως  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ -ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, με την επωνυμία “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”.
 17. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων, για το έτος 2011,στο κατάστημα  του κ. Γεωργομάνου Γεωργίου,  που βρίσκεται στην Τ.Κ Πύλης  και λειτουργεί ως  «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ».
 18. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων, για το έτος 2011,στο κατάστημα  του κ. Περγαντή Κωνσταντίνου,  που βρίσκεται στην Τ.Κ Πύλης  και λειτουργεί ως  ΣΝΑΚ -ΜΠΑΡ (ΟΥΖΕΡΙ) -ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ με την επωνυμία «ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ».
 19. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων, για το έτος 2011,στο κατάστημα  του κ. Ζάχου Κωνσταντίνου,  που βρίσκεται στην Τ.Κ Ελάτης  και λειτουργεί ως  ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ με την επωνυμία «ΔΙΣΤΡΑΤΟ».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Τόλιας Νικόλαος

Αντιδήμαρχος Δ. Πύλης