23 Φεβ 2024 02:54

“Πρόσκληση σε συνεδρίαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Δήμου Πύλης (11η/2014)”

                

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
NOMOΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Δήμος Πύλης

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Πύλη 12-12-2014
Αρ.Πρωτ :24083

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
 

1.    Χαντζής Σωτήριος
2.    Οικονόμου Λαμπρινή
3.    Τζάνης Βησσαρίωνας
4.    Καραίσκου Γεωργία
5.    Μπόμπορας Παύλος
6.    Παλλατζάς Γεώργιος
7.    Δούλαλας  Κωνσταντίνος
8.    Καλαντζής Δημήτριος

 

Σας προσκαλούμε στην 11η/2014 συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλης, που θα γίνει στην Πύλη, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου του έτους 2014 και ώρα 13.00  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.    Εξέταση του θέματος: Γνωμοδότηση για την χρήση γης δασικής δημοτικής έκτασης στην θέση «ΑΛΙΜΠΙΝΑ», στην Τ.Κ. Πιαλείας.   

2.    Εξέταση του θέματος: Γνωμοδότηση για την χρήση γης δασικής δημοτικής έκτασης στην θέση «ΜΑΤΣΑ», στην Τ.Κ. Πιαλείας.   

3.    Χορήγηση προέγκρισης ή μη, άδειας ίδρυσης  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «καφέ μπαρ-ψησταριά» στην Τ.Κ. Περτουλίου, με υπεύθυνο λειτουργίας τον κ. Πλέντζα Γεώργιο.

4.    Χορήγηση προέγκρισης ή μη, άδειας ίδρυσης  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «καφέ μπαρ-ψησταριά» στην Τ.Κ. Πολυνερίου, με υπεύθυνο λειτουργίας τον κ. Κωτή Κωνσταντίνο.

5.    Χορήγηση προέγκρισης ή μη, άδειας ίδρυσης  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών, στην Τ.Κ. Πηγής , με υπεύθυνη λειτουργίας την κ. Τυφαρίκη  Σωτηρία.

6.    Ανάκληση προέγκρισης ή μη, άδειας ίδρυσης  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών, στην Τ.Κ. Πηγής , με υπεύθυνη λειτουργίας την κ. Τυφαρίκη  Σωτηρία.

7.    Ανάκληση προέγκρισης ή μη, άδειας ίδρυσης  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ΤΑΒΕΡΝΑ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ, στην Τ.Κ. Δροσοχωρίου , με υπεύθυνη λειτουργίας την κ. Πορδαλά Κωνσταντινιά.

 

 

Ο πρόεδρος
της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ


Τόλιας Νικόλαος