28 Φεβ 2024 08:03

“Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (3η/2012)”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

NOMOΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                                                                    Πύλη 15/3/2012

Δήμος Πύλης                                                                            Αρ. Πρωτ.:-7950-

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σας προσκαλούμε στην 3η /2012 συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλης, που θα γίνει την Τρίτη 20 Μαρτίου του έτους 2012 και ώρα 7.00 μ.μ., στο πρώην Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Γόμφων, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

Α – ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

1) Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Αιολικός σταθμός ισχύος 24,65 ΜW, στις θέσεις «Παλούκι» – «Αγκάθι» – «Σπιτάκι» στα όρια του Δήμου Πινδαίων και της Κοινότητας Νεράιδας, στο Νομό Τρικάλων.

2) Γνωμοδότηση για την εγκατάσταση και λειτουργία κτηνοτροφικής μονάδας ιδιοκτησίας Δασκάλου Ευαγγέλου, δυναμικότητας 19 ισοδυνάμων ζώων στην Τ.Κ. Λυγαριάς στη θέση «Αλώνια».

3) Χορήγηση βεβαίωσης ή μη για το αν το οικόπεδο ιδιοκτησίας Καραγεώργου Δημητρίου,  βρίσκεται εντός ακτίνας 800 μέτρων από το κέντρο του οικισμού «Σπίτια» της Τοπικής Κοινότητας Μεσοχώρας.

4) Χορήγηση βεβαίωσης ή μη για το αν το οικόπεδο ιδιοκτησίας Αδάμου Αγορίτσας, βρίσκεται  εντός ακτίνας 800 μέτρων από το κέντρο του οικισμού της Τοπικής Κοινότητας Στουρναραίικων.

 

Β – ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Άδεια μουσικής – μουσικών οργάνων

5) Χορήγηση ή μη, άδειας μουσικής – μουσικών οργάνων με παράταση, για το έτος 2012, στο κατάστημα  του κ. Νασιάκου Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Φήκης.

6) Χορήγηση ή μη, άδειας μουσικής – μουσικών οργάνων με παράταση, για το έτος 2012, στο κατάστημα  του κ. Παπακωνσταντίνου Θεοδώρου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πύλης.

7) Χορήγηση ή μη, άδειας μουσικής-μουσικών οργάνων, για το έτος 2012, στο κατάστημα  του κ. Κολώνα Σωτηρίου,  που βρίσκεται στην Τ.Κ. Παλαιοκαρυάς.

Προέγκριση  άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος.

8) Χορήγηση προέγκρισης ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «Κρεοπωλείου – Οβελιστηρίου» του κ. Μπάγγου Αθανασίου στην Τ.Κ. Μουριάς.

9) Χορήγηση προέγκρισης ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «Αναψυκτηρίου» της κ. Μαρκιτάνις Έλσι στην Τ.Κ. Φήκης.

10) Χορήγηση προέγκρισης ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «Παντοπωλείο», του κ. Διάκου Αθανασίου στην Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου.

11) Χορήγηση προέγκρισης ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «Φαστ-φουντ», της κ. Σωτηρίου Βασιλικής στην Τ.Κ. Μουριάς.

12) Χορήγηση προέγκρισης ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «Παντοπωλείο», της κ. Κρομμύδα Ευθυμίας στην Τ.Κ. Πύλης.

Ανάκληση προέγκρισης  άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος.

13) Ανάκληση προέγκρισης  άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος του κ. Βαμπούλα Χρήστου, μετά από αίτηση του ιδίου.

14) Ανάκληση προέγκρισης  άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος του κ. Σκουμή Κωνσταντίνου, μετά από αίτηση του ιδίου.

15) Ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος της «Γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε.», μετά από αίτηση του νομίμου εκπροσώπου αυτής Γιάτσιου Ιωάννη.

 

Γ – ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

16) Γνωμοδότηση σχετικά με το αίτημα κατοίκων οικισμού Νέας Πύλης της Τ.Κ. Πύλης για τη δημιουργία νέας στάσης του  Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Ποιότητας Ζωής

Τόλιας Νικόλαος