22 Μάι 2024 13:54

“Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (29-6-11)”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

NOMOΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δήμος Πύλης

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής                                                

Πύλη 24  /6/2011

Αρ. Πρωτ: 16713

 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλης που θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου του έτους 2011 και ώρα 8.30 μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Γόμφων, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Περιβαλλοντικής Έκθεσης για την βιοτεχνία μικροεπίπλων ιδιοκτησίας του κ. Γράβαλου Ευθυμίου στην Τ.Κ. Πηγής στην θέση «Σκαμνιές».

2. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Προμελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων λειτουργίας της υφιστάμενης  κτηνοτροφικής μονάδας ιδιοκτησίας του κ. Σπαθή Κωνσταντίνου στην Τ.Κ. Φιλύρας.

3. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος (ΚΥΕ) «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», που βρίσκετε στην Τ.Κ.  Παραποτάμου, του κ. Σαργιώτη Δημητρίου.

4. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων, για το έτος 2011,  στο κατάστημα  του κ. Μπουρνάζου Αποστόλου που βρίσκετε στην Τ.Κ.  Πύλης, και λειτουργεί ως  «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», με την επωνυμία «ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ».

5. Χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων, για το έτος 2011,  στο κατάστημα  της κ. Καρακικέ Γιαννούλας που βρίσκετε στην Τ.Κ.  Πύλης, και λειτουργεί ως  «ΚΑΦΕ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ».

6. Συζήτηση επί αιτήματος της Αερολέσχης Πύλης και γενικότερα για τις χρήσεις γης αδιάθετων κοινόχρηστων χώρων.

 

                 Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

       Τόλιας Νικόλαος

        Αντιδήμαρχος Δ. Πύλης