24 Φεβ 2024 14:22

Πρόσκληση προς τους κατοίκους του Δήμου Πύλης για Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Πύλης αποφάσισε την ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Πύλης για την ανάπτυξη της δημοτικής κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, την ευαισθητοποίηση ατόμων και ομάδων πληθυσμού, καθώς και επιχειρήσεων με στόχο τη συμμετοχή τους σε προγράμματα στήριξης των οικονομικά αδυνάμων κατοίκων.

Για την εύρυθμη λειτουργία του απαιτείται η προμήθεια προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη σίτιση και την ένδυση απόρων κατοίκων του Δήμου Πύλης.
Πιστεύουμε ότι όλοι μας, μπορούμε να βοηθήσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πύλης συμμετέχοντας σε αυτό εθελοντικά είτε ως άτομα, είτε ως ομάδες ή ως επιχειρήσεις/εταιρείες.
Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Ειδικά για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα δέχεται τις προσφορές σας σε τρόφιμα, παιχνίδια και ρουχισμό, από 16 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2015 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10 π.μ. έως 2.00 μ.μ.
Χωρίς και τη δική σας βοήθεια τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα μένουν άδεια.
Μην αφήσουμε κανένα δίπλα μας να στερείτε τα απαραίτητα, ας καταπολεμήσουμε μαζί τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

 

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας

Καλαμαράς Στέφανος