24 Φεβ 2024 15:59

«Προώθηση της γυναικείας απασχόλησης και την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας»

tn_sinestiasi kapiΠραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (29-02-2008) με επιτυχία η ημερίδα για την «Προώθηση της γυναικείας απασχόλησης και την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας» που διοργάνωσε το ΚΕΝ.Α.ΚΑ.Π. Α.Ε. σε συνεργασία με τα Δ.Σ. των τριών Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πύλης.

 

Φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα του Δήμου Πύλης

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κουφογάζος Κων/νος, ο Νομάρχης και Πρόεδρος του ΚΕΝ.Α.ΚΑ.Π. Α.Ε. κ. Βλαχογιάννης Ηλίας, ο Αντινομάρχης κ. Μιχαλάκης Χρήστος, ο Γ.Γ της Νομαρχίας Τρικάλων κ. Παπαμιχαήλ Ιωάννης, ο γιατρός του Κ.Υ. Πύλης και μέλος του Α' Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πύλης κ. Κουτσονάσιος Ιωάννης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης μίλησε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κουφογάζος Κων/νος και αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης Ηλίας.

Ο Διευθυντής του ΚΕΝ.Α.ΚΑ.Π. Α.Ε. κ. Χρήστος Γκρέκος παρουσίασε το πρόγραμμα της ημερίδας. Ο υποδιευθυντής του ΚΕΝ.Α.ΚΑ.Π. Α.Ε. Βάϊος Κούτης ανέπτυξε το θέμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας και τους γυναικείους συνεταιρισμούς. Στη συνέχεια η κα Γραδούλα Βασιλική, ψυχολόγος του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Πύλης, αναφέρθηκε στους άμεσα και έμμεσα ωφελούμενους του προγράμματος. Ο κ. Καλλιάρας Χάρης παρουσίασε το διατοπικό σχέδιο συνεργασίας «Οι γεύσεις της Θεσσαλίας» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τις υπόλοιπες Αναπτυξιακές Εταιρείες της Θεσσαλίας.

Τέλος, ακολούθησαν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από τα μέλη των τριών Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πύλης.