25 Μάι 2024 14:54

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ«ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2017»

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ‘’Μάχης της Πόρτας 1943’’ στην Πύλη Τρικάλων διοργανώνουν, στις 11 Ιουνίου 2017 διασυλλογικό αγώνα δρόμου αντοχής με την
ονομασία «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2017». Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της ΕΟΠ και αφορά τις κατηγορίες: Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι (μικρά – μεγάλα).

Αθλοθέτης του αγώνα είναι ο Δήμος Πύλης.

https://sway.com/47O3GDA7d76ww6Sc?ref=Facebook&loc=endofstory

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/06/2017 ώρα λειτουργίας γραμματείας 09:30΄, ώρα έναρξης αγώνων 11:00΄

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: έξω από το Δημαρχείο Πύλης Τρικάλων (από την πλευρά του περιφερειακού). Στον ίδιο χώρο θα γίνουν ή εκκίνηση και τερματισμός των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

11:00΄ Μίνι μικρά – μεγάλα 9km, εκκίνηση από δημαρχείο Πύλης – στη γέφυρα αριστερά προς Αγ. Βησσαρίων – δεξιά προς Φήκη, στο 4,5 χιλιόμετρο αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή, τερματισμός στο Δημαρχείο πύλης.

11:30΄ Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες 24km, εκκίνηση από δημαρχείο Πύλης – στη γέφυρα αριστερά προς Αγ. Βησσαρίων – δεξιά προς Φήκη – αριστερά προς Πιαλεία – στην Πιαλεία αριστερά προς Φιλύρα – ευθεία προς Αγ. Βησσαρίων – ευθεία προς Πύλη – μετά την γέφυρα δεξιά προς Δημαρχείο τερματισμός.

12:30΄ Παίδες – Γυναίκες 64km, εκκίνηση από δημαρχείο Πύλης – στη γέφυρα αριστερά προς Αγ. Βησσαρίων – δεξιά προς Φήκη – αριστερά προς Πιαλεία – στην Πιαλεία αριστερά προς Φιλύρα – ευθεία προς Αγ. Βησσαρίων + αριστερά προς Φήκη Χ3 στροφές, με το κλείσιμο της 3ης στροφής από Αγ. Βησσαρίων – ευθεία προς Πύλη – μετά την γέφυρα δεξιά προς Δημαρχείο τερματισμός.

14:45΄ απονομές σε όλες τις κατηγορίες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν αγωνιστικό δελτίο για το 2017. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά ή κλοπή αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Ο διοργανωτής έχει την ευθύνη για ιατρική κάλυψη (παρουσία ιατρού και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ σε προτεραιότητα) καθώς και για τεχνικά θέματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο email: podilasiatrikalon@yahoo.gr μέχρι την Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των διοργανωτών: 6986010785 και 6989154306.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ποδηλασία Δρόμου.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνοδίκης Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Σε όλες τις κατηγορίες που θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων βάση κανονισμού ΕΟΠ θα απονεμηθούν στον 1ο νικητή κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος

Παλάτου Ευθυμία

Ο Γεν. Γραμματέας

Ζιντζόβας Ηλίας

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2017
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΟΡΜΑ