18 Απρ 2024 17:53

Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone στον Δήμο Πύλης σε εξέλιξη.

Το Κέντρο Υγείας Πύλης και ο Δήμος Πύλης συμμετέχει στο Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας – Υπουργείου Ναυτιλίας και με την συμμετοχή του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας.
Στόχος του Προγράμματος, η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας στον τόπο μας. Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα και εύκολα την κατάσταση της υγείας τους.
Βασικοί υποστηρικτές του εγχειρήματος η Γενική Ιατρός κ. Δήμητρα Νάτσινα, η οποία θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Στουρναρέϊκων, της Δημοτικής Ενότητας Πινδέων.
Επίσης ο Γενικός Ιατρός κ. Παναγιώτης Μουστάκας, ο οποίος θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης, της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δωρεάν από τους παραπάνω Ιατρούς, στο πλαίσιο του Προγράμματος Τηλεϊατρικής, περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογραφήματα, έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας για την πιθανότητα άσθματος, μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης, μέτρηση πίεσης, καθώς και μέτρηση του κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο.
Οι εξετάσεις αυτές αποστέλλονται αυτόματα στους ειδικευμένους Ιατρούς του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, οι οποίοι ελέγχουν τις εξετάσεις του ασθενή και αποστέλλουν τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση με τον ίδιο αυτόματο τρόπο.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2434093212 για την Δημοτική Ενότητα Πινδέων – Τ.Κ. Στουρναραίϊκων.
Οι υπηρεσίες παρέχονται στους Δημότες του Δήμου Πύλης δωρεάν.