13 Ιούλ 2024 03:53

“Πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής στην τρίτη ηλικία”

Το ποσό των 40.000 ευρώ θα διαθέσει ο Δήμος Πύλης, στα πλαίσια της άσκησης κοινωνικής πολιτικής σε 260 άτομα των τριών Κ.Α.Π.Η.
Συγκεκριμένα για δεύτερη συνεχή χρονιά χρηματοδοτεί το 55% των δαπανών που θα απολαύσουν για εννέα ημέρες οι δημότες της τρίτης ηλικίας στην Αιδηψό, με μπάνια και λουτροθεραπεία.

Οι άριστες συνθήκες διαμονής σε ξενοδοχεία Α΄ κατηγορίας δίνουν τη δυνατότητα στους δημότες να απολαύσουν τη μαγεία του Καλοκαιριού.
Ήδη αυτή τη στιγμή βρίσκεται το πρώτο γκρουπ 60 ατόμων και σήμερα αναχωρεί το δεύτερο 55 ατόμων του Αγ. Βησσαρίωνα. Το πρόγραμμα διάρκειας ενός μήνα, από 10/06/2008 – 8/07/2008 καλύπτεται αποκλειστικά από δημοτικούς πόρους. Τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας συνοδεύουν μέλη των διοικητικών συμβουλίων.
 
Οι αντιπρόεδροι των τριών Κ.Α.Π.Η. Μπαλλάς Β. – Πατέρας Κ. – και Κωστάκης Σ. σε δηλώσεις τους, εκφράζουν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για την άριστη συνεργασία που έχουν τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. στην εφαρμογή του προγράμματος και την υπευθυνότητα που δείχνουν.
Θέλουμε οι δημότες μας να βιώσουν ποιοτικές διακοπές. Οι παροχές κοινωνικής πολιτικής αποτελούν για μας τον βασικότερο σκοπό λειτουργίας της αυτοδιοίκησης.