Προετοιμασίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου. Στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ»  Πηγής   23/2/2020

Εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ   Θεσσαλίας  επισκέφτηκαν τον Δήμο Πύλης

 Συναντήθηκαν  με Εκπροσώπους του Δήμου

 

Στο  Δημαρχείο Πύλης πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 μεταξύ των Εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ  ΘΕΣ/ΊΑΣ , τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Μπουλογεώργο, το μέλος του Δ.Σ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΛΙΑΣ και  υπεύθυνο διοργάνωσης Αγώνων  κ. Ιωάννη Κοντονάσιο,  τον Προπονητή Στίβου Καθηγητή ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ,Προπονητή Επίλεκτων  κ. Δημήτριο Σούλα,   με  τους Εκπροσώπους του Δήμου Πύλης ,Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κων/νο Δούλαλα, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σωτήριο Αγγέλη, Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κων/ν Ζούρτο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Άρη Τζάνη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πηγής κ. Χρήστο Μαυρογιάννη  και τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη.

Συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου 20120 στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ»  Πηγής (Τ.Κ. Δήμου Πύλης).

Ως γνωστόν κάθε χρόνο ο Δήμος Πύλης συνεργάζεται με του διοργανωτές  του ΣΕΓΑΣ  των Αγώνων για την καλλίτερη επιτυχία τους, με την Αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου που αναλαμβάνει όλο το βάρος των εργασιών στον χώρο των Αγώνων.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στις 2/2 στον παραπάνω χώρο θα διεξαχθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.