24 Φεβ 2024 14:15

“Πραγματοποιήθηκε το 4ο Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ.Θ. στο Δήμο Πύλης”

tn_emporikosΣτην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης πραγματοποιήθηκε το 4ο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση όπου ο οικονομολόγος κ. Μιχαήλ Τσιροζίδης αναφέρθηκε στον «εμβολιασμό της  επιχείρησης ενάντια στους δύσκολους καιρούς και τη διάγνωση των πιθανών αδυναμιών” και η γιατρός  του νοσοκομείου Τρικάλων κα Βουτσελά Δωρωθέα ανέλυσε το θέμα για τη νέα γρίπη Α(Η1Ν1).

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ…

Ακολούθησε προβολή ενός οδοιπορικού με τα αξιοθέατα της περιοχής.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Κων/νος Βοϊτσίδης και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος βράβευσαν για την πολυετή προσφορά στο συνδικαλισμό των εμπόρων, τον επίτιμο Προέδρου της ΟΕΣΘ κ. Ηρακλή Μπλουγούρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλειος Γιαγιάκος, ο Δήμαρχος Πινδέων κ. Απόστολος Παντέρας, ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδρος της ΕΒΕ Τρικάλων κ. Ευάγγελος Αγγελάκης, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γεώργιος Καπέλος  και πλήθους ακροατηρίου.